2024. 05. 15. szerda - Szonja, Žofia
Keresés
FRISS

A legjobbak seregszemléje

Immár hagyomány, hogy a Komáromi Napok hivatalos kezdése előtt Komárom városa kitünteti az előző év legjobb városi sportolóit. Az egyéni és csapatsportok képviselői nemcsak a hazai, hanem a nemzetközi versenyeken is méltón képviselték Komáromot a 2023-as évben.

Ondrej Gajdáč, a város alpolgármestere hangsúlyozta, a sport, azon túlmenően is az élsport mindig is meghatározta Komárom városát. Köszönetét fejezte ki, hogy a sportolók minden évben megcsillogtatják tudásuk legjavát, karöltve családjukkal, edzőikkel.

Díj a TJ STEP Biosaurus Basketball Academy részére
fotó: a szerző

A Sport- és Ifjúsági Bizottság elnöke, Kovács Dávid és alelnöke Róbert Mihalička elmondták, a városvezetés mindig keresi a lehetőségeket, hogyan tudna a sportolók segítségére lenni, elvárásaiknak megfelelni. Mindezt úgy, hogy az egyensúly mindig megmaradjon, és a városban élő tehetségek széles körei részesülhessenek a támogatásokból.

A felszólalók Keszegh Béla polgármesterrel kiegészülve átadták 2023 legjobb komáromi sportolóinak a város díjait.

2023 legjobb komáromi sportolója ifjúsági - olimpiai sportág - csapatsport kategóriában: TJ STEP Biosaurus Basketball Academy, egyéniben: Doktorik Dominik, a Kajak & Kanoe klub Komárom sportolója..

Ezek a csajok klasszul rúgják a bőrt. Díjazott a KFC Női csapata.
fotó: a szerző

2023 legjobb komáromi sportolója felnőtt - olimpiai sportág - csapatsport kategóriában: KFC klub női csapata, egyéni: Vlček Erik.

2023 legjobb komáromi sportolója ifjúsági - nem olimpiai sportág - csapatsport kategóriában: Szlovák Kempo Szövetség - Szayka Kempo Dojo, egyéni: Hanna Sára Szayka – Szlovák Kempo Szövetség.

2023 legjobb komáromi sportolója felnőtt - nem olimpiai sportág - csapatsport kategóriában: Szlovák Kempo Szövetség – Szayka Kempo dojo, egyéniben: Nikker Ronald - Szlovák Kempo Szövetség – Szayka Kempo dojo.

2023 legjobb komáromi sportolója senior – veterán sport kategóriában Hrabovsky Patrik.

A legjobb ifjúsági egyéni sportolók.
fotó: a szerző

2023 legjobb komáromi edzője : ifj. Nagy Jenő .

Komárom város 2023-es sportszemélyisége : id. Nagy Jenő.

A komáromi sport fejlődéséért kategória díjazottja 2023-ben: Knihár Michal.

Komárom legeredményesebb úszói.
fotó: a szerző

A Sport- és Ifjúsági Bizottság két díjat osztott ki. A 2023-as év legjobb komáromi sportolója : sportoló, aki nem komáromi klub versenyzője, de állandó lakóhelye Komáromban van – kategória :

Plavec Peter és Bartalos Bíborka, úszók.

A 2023-as év különdíjasa: Karyn Freyová - Crossfit.

fotó: a szerző

hirdetes
hirdetes
hirdetes
hirdetes