Újra nyit a Malom csárda!

A 2023-as évben először, március másodikán, csütörtökön újra megnyitja kapuit a tallósi étterem, vagyis a Malom csárda, amely minden régi és új vendéget egyaránt ugyanakkora szívélyességgel fogad!

Az év végén egy kis pihenőt hirdettek a Facebook-oldalukon, hogy aztán újult erővel vághassanak bele a következő év kihívásaiba:

„Kedves vendégeink, mozgalmas évet tudhatunk magunk mögött, amiért őszintén hálásak vagyunk Önöknek! Köszönjük az egész éves bizalmat, a sok bíztatást, a kedves szavakat és minden építő jellegű kritikát. Igyekeztünk, és a jövőben is igyekezni fogunk megfogadni ezeket. Az elkövetkezendő időszakban azonban mi is kicsit megpihenünk – 2023 első két hónapján éttermünk kizárólag magánrendezvények számára biztosít majd helyszínt. Márciustól aztán újult erővel nyitjuk meg kapuinkat mindenki számára. Reméljük 2023-ban is megtisztelnek minket bizalmukkal. A Malom csárda csapata ezúton kíván mindenkinek meghitt, áldott ünnepeket és nagyon boldog új évet. Találkozzunk 2023-ban is!” – osztották meg a közösségi hálózatukon.

Már az előző év is tele volt meglepetésekkel, tehát biztosak vagyunk benne, hogy az új évben sem lesz ezekből hiány. Ezt bizonyítja az is, hogy március 17-én, pénteken máris egy egyedülálló programmal készülnek: egy borvacsorával. Ez az este azok számára lehet igazán különleges, akik szeretik a magyar konyhát és a finom borokat, ugyanis a csárda séfje a magyar konyha ízvilágát hozza majd el a vendégek számára. Az igazán finom borok bemutatásáról a pannonhalmi Herold pincészet gondoskodik.

Ezen a csütörtöki estén a mesés ízeké és a minőségi boroké a főszerep, a jó hangulatról pedig élő cigányzene, Botló János és zenekara gondoskodik. Az esemény este hétkor kezdődik, a menü pedig a következő ételekből áll: harcsatepertő olaszrizling „Ollé” -val, sültburgonya-krémleves kolbászmorzsával, valamint a hozzá tartozó chardonnay „Saci” és sárgamuskotály. Az első főételhez tartozik a mézmorzsás borjú, zelleres burgonyapüré, zöldségek és rajnai rizling, a másodikhoz pedig tanyasi kakaspörkölt, túrós nokedli, pirított szalonnapörc, Vinori Merlot, Francz. Mindemellett a desszert egy ízletes Gundel palacsinta.

Márciusban a nyitvatartás csütörtöktől vasárnapig, délelőtt tizenegytől este kilenc óráig lesz. Aki teheti, próbálja ki az étterem ételkülönlegességeit, akár többször is, hiszen minden héten újdonsággal rukkolnak elő az ott dolgozók!

Fotók: pixabay.com

Oszd meg barátaiddal:

Facebook
Olvass tovább!

További cikkek

Csökkent a feldolgozóipari teljesítmény Kínában

Teljesítményromlást mutatnak a legfrissebb kínai BMI adatok     Júniusban már a harmadik egymást követő hónapban csökkent a feldolgozóipari teljesítmény Kínában, a szolgáltatóipar teljesítménye pedig január

Újabb CD-vel jelentkezett az Omega

    Újabb stúdióalbum, az eredetileg 1986-ban kiadott A Föld árnyékos oldalán jelent meg múlt héten CD-n, az Omega együttes életműsorozatában.     A lemez újramaszterelt változata

Nemzetközi filmfesztivál Csehországban

Karlovy Varyban pénteken kezdődött az 57. nemzetközi filmfesztivál Kokes János, az MTI tudósítója jelenti: „Pénteken kezdődött az 57. Karlovy Vary-i Nemzetközi Filmfesztivál, amelynek versenyprogramjában tizenegy