Bruce Willis biztonsági őr, Amy Adams felszolgáló volt

Videójában a THEGG YouTube csatorna összegyűjtötte a világsztárok egykori civil szakmáit.

A mosolygó színésznő Amy Adams olyan filmekben játszott, mint a Bűbáj, a Kapj el, ha tudsz, az Éjszaka a múzeumban vagy a Batman Superman ellen. Sztárok múltjában gyakran előfordul, hogy tanulmányaik során más szakmával kerestek pénzt, hogy jövőjüket finanszírozni tudják, így történt ez Amyvel is, aki a Hooters nevű étteremláncban dolgozott pincérnőként. Bár tudjuk, hogy ez a hely nem éppen 12-es karikájáról ismert, az ottani elvárt öltözék nem vonatkozott a fiatal színésznőre, aki akkor még nem töltötte be 18. életévét.

Bruce Willis már visszavonult a színészettől, de hatalmas életpályáját a szakma Golden Globe és Emmy-díjjal jutalmazta. Legismertebb szerepe John Mcclain a Die Hard filmekből, de a Ponyvaregényben, az Armageddonban és a Hatodik érzékben is szerepet kapott. Bruce kezdetben hegesztőként és gyári munkásként dolgozott, majd szülei válása után továbbtanulás helyett apja nyomdokaiba lépve fizikai munkát választott, így lett biztonsági őr. Szakmáját azért hagyta ott, mert egyik munkatársát megölték, ő pedig úgy gondolta, inkább váltana, ami ezek után nem meglepő.

További sztárokat találhat a THEGG videójában:

Kép: AP

Oszd meg barátaiddal:

Facebook
Olvass tovább!

További cikkek

Nemzetközi filmfesztivál Csehországban

Karlovy Varyban pénteken kezdődött az 57. nemzetközi filmfesztivál Kokes János, az MTI tudósítója jelenti: „Pénteken kezdődött az 57. Karlovy Vary-i Nemzetközi Filmfesztivál, amelynek versenyprogramjában tizenegy