Zaklatták a Stranger Things sztárját

A „Stranger Things” sztárja, Grace Van Dien úgy nyilatkozott, hogy visszautasítja a színészi szerepeket, mióta zaklatták az egyik forgatáson.

Grace Van Dien a korábbiakban nemcsak a Stranger Things című sorozatban tűnt fel, hanem olyan filmekben is, mint A falu vagy a V mint vérbosszú. A 26 éves színésznő a héten egy Twitch élő során beszélt arról a döntéséről, hogy szelektívebb lesz filmszerepek terén  ” a legutóbbi projekteknél amiken dolgoztam, rossz tapasztalatom volt néhány kollégámmal”.

„A legutóbbi forgatásomon, az egyik producer felbérelt egy lányt, majd megkért, hogy csináljam hármasban velük” – mondta Van Dien.  Megosztotta, hogy egyelőre a streamingre koncentrál, mert ott ő választhatja meg, „kivel lóg együtt és kivel beszélget”.  Rendszeresen élőzik a Twitch-en @BlueFille név alatt, és olyan játékokkal játszik, mint a „Fortnite” és az „Overwatch”. Jelenleg 293 000 követője van a platformon.

A Stranger Things, amiben Grace Van Dien karaktere elég csúf véget ért, hamarosan lezárul az utolsó évaddal, azonban a rajongók örülhetnek: átviszik a londoni Phoenix színház deszkáira a szériát.

Forrás: CNN
Borítókép: Netflix

Oszd meg barátaiddal:

Facebook
Olvass tovább!

További cikkek

Nemzetközi filmfesztivál Csehországban

Karlovy Varyban pénteken kezdődött az 57. nemzetközi filmfesztivál Kokes János, az MTI tudósítója jelenti: „Pénteken kezdődött az 57. Karlovy Vary-i Nemzetközi Filmfesztivál, amelynek versenyprogramjában tizenegy