Sztárok vörös szőnyeges bakijai 1. rész

A díjátadó ünnepségek és a rangos események jó alkalmak, hogy a sztárok megmutathassák stílusukat. Ilyenkor mindenki megpróbál valami egyedit alkotni, azzal a céllal hogy majd az újságok hasábjain jól nézzen ki. Azonban még a legdrágább ruhák, dizájner cipők, csillogó ékszerek és stylistok sem tudják elfedni a vörös szőnyeges bakikat, melyek valószínűleg minden híresség rémálmában megfordulnak.

Margot Robbie
2016-ban mutatták be a Tarzant, melyben Margot Robbie játszotta a főszerepet Alexander Skarsgard mellett. A baleset a szóban forgó film premierjén történt, miközben a színésznő a vörös szőnyegen sétált: egy gyönyörű, barack színű ruhát viselt, amelynek cipzárja kioldódott, de szerencsére partnere, Alexander Skarsgard ott termett és segített neki a szorult helyzetben. Bár ez egy kínos baleset lehetett volna, a színésznő remekül kezelte a helyzetet, megőrizte nyugalmát és egy kis humorral könnyen továbblendült a kellemetlen helyzeten.

Jennifer Lawrence
Jennifer Lawrence igen rutinosnak számít, ha vörös szőnyeges balesetekről van szó: 2013-ban nagy figyelmet kapott, amikor a Screen Actors Guild Awards díjátadón elszakította a ruháját. A színésznő erről az eseményről elhozta a legjobb női színésznőnek járó díjat, melynek átvételére igyekezve szakította el a ruháját. Lawrence, mint általában, itt is jól reagálta le a helyzetet.

Selena Gomez
Kevés kínosabb pillanat van, mint amikor nőként felöltözöl, elmész egy eseményre, végigvonulsz a vörös szőnyegen, mint egy királynő, aztán elzakózol. Az énekesnő egy gyönyörű, hosszú, bársonyfekete ruhában érkezett, szintén a Screen Actors Guild Awards-ra, ahol a vörös szőnyeges felvonulás, fotózkodás közben magassarkúja beleakadt a szoknyájába. Selena nem kerített nagy feneket a dolognak, lekapta a cipőjét, és később, mikor már díjat adott át a színpadon, biztos, ami biztos, akkor sem vette vissza a magassarkút.

Forrás: THEGG
Borítókép: ET

Oszd meg barátaiddal:

Facebook
Olvass tovább!

További cikkek

Nemzetközi filmfesztivál Csehországban

Karlovy Varyban pénteken kezdődött az 57. nemzetközi filmfesztivál Kokes János, az MTI tudósítója jelenti: „Pénteken kezdődött az 57. Karlovy Vary-i Nemzetközi Filmfesztivál, amelynek versenyprogramjában tizenegy