A DAC-szurkolók fellélegezhetnek, még marad egy ideig a csallóközi gólvágó

Eredetileg 2025 nyaráig írta alá szerződését Dunaszerdahelyen Nikola Krstovic, de a játékos most olyan egyezséget kötött a DAC vezetőségével, hogy további két évvel meghosszabbítják szerződését, tehát Krstovic 2027-ig marad még Dunaszerdahely legjobb csatára.

A focista mindössze huszonkét éves montenegrói válogatott csatár, aki 2021-ben érkezett Szlovákiába a belgrádi Crvena zvezda szerb labdarúgócsapatból. Gyorsan a csapat legeredményesebb játékosa lett. Vasárnap is idegenben ért el mesterhármast az élvonalban. Szerződése így most már 2027. június 30-ig érvényes sokak nagy örömére.

Krstovic eddigi szlovákiai pályafutása során negyvenhat bajnoki találkozón játszott, amelyeken huszonnégy gól rúgott. Hatszor lépett pályára az Európa Konferencia Ligában, itt öt gólt szerzett, a Slovnaft Cup-ban pedig két meccs alatt három találat volt az övé.

A játékos nagyon hálás, hogy sokat játszat még a DAC mezében. Úgy érzi, jól döntött a szerződés meghosszabbításával. Kölcsönös a segítségnyújtás: a klub megsegítette őt, ezért ő minden erejével azon van, hogy gólokkal vigye feljebb a csapatot. Mondhatni a klub a játékos iránti és a játékos klub iránti elkötelezettségének újítása ez a szerződés. Nikola Krstovic minden erejével azon van, hogy gólt szerezzen a csapatnak, örömet a szurkolóknak és a klubjának. Közel került szívéhez a DAC, ahol nagyon sokat fejlődhet még a jövőben, hogy még több gól rúgjon és még jobb játékos legyen!

Fotók: dunaszerdahelyi.sk, pixabay.com

Oszd meg barátaiddal:

Facebook
Olvass tovább!

További cikkek

Nemzetközi filmfesztivál Csehországban

Karlovy Varyban pénteken kezdődött az 57. nemzetközi filmfesztivál Kokes János, az MTI tudósítója jelenti: „Pénteken kezdődött az 57. Karlovy Vary-i Nemzetközi Filmfesztivál, amelynek versenyprogramjában tizenegy