A Fradi meccs alatt egy néző lezuhant a Puskás Aréna oldaláról

Megdöbbentő felvételt kapott a Blikk: a videó a Puskás Arénában zajló Ferencváros–Leverkusen Európa-liga-mérkőzés alatt készült és a felvételen azt látni, ahogy a stadion oldalsó tartóoszlopán mászik lefelé egy férfi, aki végül lezuhan a földre.

A Blikk olvasója részleteket nem tudott mondani az esetről, csak annyit, hogy a férfi amikor lezuhant, azonnal az eszméletét vesztette. Az Országos Mentőszolgálat tájékoztatása szerint a férfi súlyos fej-, medence- és mellkasi sérüléseket szenvedett, illetve felmerült a gerincsérülés gyanúja is. A rendezvényt biztosító mentőegységek azonnal ellátták és traumatológiai osztályra szállították.

A videót itt lehet megtekinteni.

A meccs jószerivel a harmadik percben eldőlt, amikor a francia Moussa Diaby gólra váltotta a ziccerét. A hátralévő időben mindkét félnek voltak lehetőségei, de a kapusok remekül védtek, illetve egy-egy alkalommal a kapufa segítette ki őket. A hajrában a szintén francia Amine Adli állította be a végeredményt. A Ferencváros kettős vereséggel búcsúzott az Európa-ligától.

Forrás: Blikk
Címlapkép: MTI

Oszd meg barátaiddal:

Facebook
Olvass tovább!

További cikkek

Egy nő ne a férfi, hanem maga miatt legyen nő!

Természetes, hogy szeretünk tetszeni a kiszemeltünknek, szeretünk nőiesen, kihívóan, lehengerlően vagy szűziesen öltözködni. Esetleg úgy érezhetjük magunkat, hogy attól vagyunk igazán nők, hogy egy férfi