Sztárpárok, akik forgatáson jöttek össze

A színészek életében előfordulhat, hogy film vagy sorozatbeli partnereik mellett találnak társra és összehozza őket a hónapokig vagy akár évekig tartó közös munka, a közösen megélt pillanatok, esetleg az intim jelenetek. A THEGG olyan sztárpárokat szedett csokorba, akik forgatáson jöttek össze, köztük olyan párokat is, akik azóta már szétmentek és leginkább csak fellángolás volt köztük.

Rami Malek és Lucy Boynton.
Emlékeztek még milyen zseniálisat alakított Rami Malek Freddie Mercuryként a Bohém rapszódia című filmben? Ez a film nemcsak az Oscar-díjat hozta meg számára, hanem a szerelmet is. A pár körülbelül négy éve van együtt, de a médiában egyáltalán nem hallani róluk, mert igyekeznek a nyilvánosságtól elzárva megélni szerelmüket. Ettől függetlenül össze lehet rakni a képet egy-egy elejtett mondatból. Ilyen kis morzsa volt, amikor Rami Malek átvette az aranyszobrocskát, beszédében pedig szót ejtett szerelméről. „Lucy Boynton, ennek az egész filmnek te vagy a lelke. Hihetetlenül tehetséges vagy, elraboltad a szívemet. Nagyon köszönöm!”

Rose Leslie és Kit Harington.
A két színész a Trónok harca forgatása alatt esett egymásba és a szériában is párt alakítottak. Roset kiírták a sorozatból, még bőven a finálé előtt, Kit azonban végig a Trónok harca színészgárdáját erősítette. 2018-ban házasodtak össze, első megpróbáltatásuk pedig 2019-ben következett be, amikor véget ért a sorozat, és Kit alkoholproblémákkal küzdött. A színész, felesége szerint már évek óta nem iszik, sikerült önmagát megerősítenie, a sors pedig megajándékozta őket egy kisfiúval. Rose Leslie-vel mostanában többet találkozhatunk és láthatjuk őt az HBO új sorozatában az Időutazó felesége címszerepében.

Forrás: THEGG

Oszd meg barátaiddal:

Facebook
Olvass tovább!

További cikkek

Nemzetközi filmfesztivál Csehországban

Karlovy Varyban pénteken kezdődött az 57. nemzetközi filmfesztivál Kokes János, az MTI tudósítója jelenti: „Pénteken kezdődött az 57. Karlovy Vary-i Nemzetközi Filmfesztivál, amelynek versenyprogramjában tizenegy