Bruce Willis családja körében ünnepelte 68. születésnapját.

Tavaly a színésznél afáziát diagnosztizáltak és sajnos kijelenthető, hogy állapota nem hogy nem javul, hanem fokozatosan romlik: nemrég frontotemporális demencia is kialakult nála. A színész betegsége miatt visszavonult a színészettől és a nyilvánosság elől, hogy családjával tölthesse a legtöbb időt.

68. születésnapját gyermekeivel, ex-feleségével Demi Moore-ral, és jelenlegi feleségével ünnepelte. A megható családi összejövetel részeként a színész egyik lánya, Emma egy videót is posztolt Instagramra, amiben összegyűjtötte a legszebb családi pillanatokat. A videó ide kattintva elérhető Instagramon.

Bruce Willis aktív évei alatt többek között olyan alkotások főszereplője volt, mint a Hatodik érzék, az Armageddon, a A sebezhetetlen, a Ponyvaregény vagy az Ötödik elem. Jelenleg az egész világ a felépüléséért szorít.

Címlapkép: AP News
Forrás: People.com

Oszd meg barátaiddal:

Facebook
Olvass tovább!

További cikkek

Egy nő ne a férfi, hanem maga miatt legyen nő!

Természetes, hogy szeretünk tetszeni a kiszemeltünknek, szeretünk nőiesen, kihívóan, lehengerlően vagy szűziesen öltözködni. Esetleg úgy érezhetjük magunkat, hogy attól vagyunk igazán nők, hogy egy férfi