A Waze fejlesztése sok autósnak jelent segítséget

Újításával ismét a közösség erejét használja majd a Waze.

A villanyautó tulajdonosok sokszor csak a helyszínen szembesülnek azzal, hogy a kiválasztott töltő nem működik vagy nem passzol a járművükhöz. Ezen változtatna a Waze, ugyanis hamarosan az autósok megadhatják az alkalmazáson belül az elektromos járművük és az ahhoz tartozó csatlakozó típusát, így könnyedén találhatják meg a számukra megfelelő töltőállomásokat.

Közleményében a Waze ezt írja: „a töltőállomásokról szóló információk gyakran nem következetesek, elavultak vagy megbízhatatlanok, ami komoly problémát jelent a villanyautót vezetők számára… azzal, hogy a Waze-térképet naprakész EV-töltési információkkal egészítik ki, könnyebbé válik az autók töltése.”

A Waze-közösség helyi térképszerkesztői valós időben vizsgálják felül és frissítik a töltőkre vonatkozó adatokat, hogy a lehető legpontosabb információk jelenjenek meg a térképen.

A Waze a „Waze Mobile” által kifejlesztett, ingyenes GPS navigációs mobiltelefon alkalmazás. A 4-es főverziótól kezdve kizárólag iOS és Android operációs rendszerű telefonokon működik. A Windows Mobile/Windows Phone verzió fejlesztését a cég 2014 júniusában befejezte. A BlackBerry az OS 10.3 verziótól kezdve elérhetővé tette az Android alkalmazásokat, az újabb készülékeken natív Android alkalmazásként futtatni képes azt.

Forrás: Waze, Wiki
Fotó: Unsplash

Oszd meg barátaiddal:

Facebook
Olvass tovább!

További cikkek

Egy nő ne a férfi, hanem maga miatt legyen nő!

Természetes, hogy szeretünk tetszeni a kiszemeltünknek, szeretünk nőiesen, kihívóan, lehengerlően vagy szűziesen öltözködni. Esetleg úgy érezhetjük magunkat, hogy attól vagyunk igazán nők, hogy egy férfi

A sikoltó halott

Aki csak egy könyvet olvasott az ókori Egyiptom történetéről, vagy a tévé készülékén van tudományosnak mondott csatorna, tudja, hogy a múmiák az örök életre készültek.