Órák, igazi férfiaknak

A Watchshop.com kínálata alapján összegyűjtöttünk három, igazán férfias órát, igazi férfiaknak.

  1. Mens Citizen Navihawk AT Alarm Chronograph Radio Controlled Eco-Drive Watch

Ez egy igazán sportos és erőt sugárzó karóra és nem véletlenül tartozik a legtöbbet keresett szerkezetek közé. A tok rozsdamentes acélból készült, fekete számlappal. Az óra egyik fő funkciója a kronográf ébresztő és dátum funkció. Ez a modell 200 m-ig vízálló, így a vízi sportok szerelmesei is bátran használhatják.

2. Locksley London Skeleton Automatic Watch LL136940

Egy óra azoknak, akik ötvöznék a modern megjelenést, a klasszikus eleganciával. A „csontvázas” kialakítás segítségével az óra viselője betekintést nyer annak szívébe, azaz alkatrészeibe.

3. Polar Unite Smartwatch 90081801

Ez pedig egy abszolút modern időket megtestesítő darab. Az óra nagy segítségünkre lehet az edzésben. Ultrakönnyű, stílusos, tele technikai megoldásokkal (pulzusmérő, alvásfigyelő, regenerálódás mérő). Még jobban egyénre szabható a cserélhető témákkal, óraszámlapokkal és szíjakkal.

Oszd meg barátaiddal:

Facebook
Olvass tovább!

További cikkek

Egy nő ne a férfi, hanem maga miatt legyen nő!

Természetes, hogy szeretünk tetszeni a kiszemeltünknek, szeretünk nőiesen, kihívóan, lehengerlően vagy szűziesen öltözködni. Esetleg úgy érezhetjük magunkat, hogy attól vagyunk igazán nők, hogy egy férfi

A sikoltó halott

Aki csak egy könyvet olvasott az ókori Egyiptom történetéről, vagy a tévé készülékén van tudományosnak mondott csatorna, tudja, hogy a múmiák az örök életre készültek.