Vérontó másság

Senki sem nézi, mindenki beszél róla – szokták mondani, amikor egy szégyenletesen alpári és közönséges műsorról van szó. Sajnos azonban vannak olyan jelenségek, melyeket az információnak azon óceánjában, mely életünket jellemzi, képtelenek vagyunk elkerülni. Különösen akkor, ha azokat ideológiai aktivisták mindenáron le akarják nyomni a torkunkon.

Ilyen többek közt a szexuális másság, azon belül is a transzgenderizmus. Az LMBTQ – és még számtalan más tetszés szerinti betű – mozgalom, életünk minden létező dimenziójába megpróbálja magát beerőszakolni. És az erőszak most már szó szerint is érthető – és Jeffrey Marsh, önmagát nőnek tartó férfi – verbális támadása a többségi társadalom ellen, csupán a kezdet. (Az említett személy egyik videójában kijelentette: az embereknek nincs más választásuk: kénytelenek lesznek elfogadni a transzneműek jogait. Ne nézzék meg – egyszerre nevetséges és ijesztő!)

Sajnos a másság-propaganda elől már csak azért sem menekülhetünk, mert az ilyen aktivistákat a „woke” azaz „felébredt” cégek is támogatják. Minap a legnagyobb amerikai sörgyár dobott új terméket a piacra, egy másik transz influenszer, Dylan Mulvaney űr(nő) képmásával annak dobozán. Természetesen nem kell bármit megvenni – ha meccsnézés közben nem akarok egy zavaros nemi identitású személlyel szemezni, lecserélhetem a márkát. A boltok polcai elkerülhetők – sajnos a puskagolyók nem!

Az USA-ban, szinte minden hónapra jut egy iskolai lövöldözés. A legutóbbi Nashwilleben történt, melynek során három pedagógus és három kilenc éves tanuló halt meg. Az intézmény egy keresztény magániskola, melynek az ámokfutó korábban maga is diákja volt. A gyilkost a rendőrök lelőtték. A helyi rendfenntartó erők parancsnoka, sajtótájékoztatóján szinte mindenről beszámolt: az elkövetőt Audrey Hale-nek hívták, aki nagy gonddal készült a vérengzésre. Automata fegyverrel rendelkezett, helyrajzokkal az objektumról. A motivációt tekintve azonban az összes fősodrú médium ködösít. Több hírcsatorna oldalát elolvastam (beleértve a CNN-t) – mindenütt a szokásos „zavart elmeállapotra” hivatkoznak. Kevesen szólnak arról, hogy Hale bosszúból gyilkolt, amiért nemi identitását a keresztény oktatási intézmény nem tartotta tiszteletben. A biológiai nő ugyanis férfinek képzelte magát… Erre bizonyíték az a manifesztum, amit otthonában találtak.

A tömeggyilkosság önmagában is borzalmas dolog.  Végtelenül aggasztó azonban az a tény, hogy azok az érdekcsoportok, amelyek beismerték Hale valódi indítékait, az áldozatokat hibáztatják, amiért megsértették a fiatal nő transz-jogait! Az erősen baloldali ihletésű Cenk Uygur, a „The Young Turks” (Ifjú Törökök) nevű internetes hírcsatorna vezetője, hosszú ideje hangoztatja az amerikai fegyvertartási jogok megszüntetésével kapcsolatos nézeteit. Szerinte a polgárok többségének nincs szüksége önvédelmi eszközökre – kivéve a transz-neműeket, akiket a társadalom minden eszközzel üldöz…

A normálisak azonban inkább a TalkTV műsorvezetőjével, Julia Hartley-Brewerrel értenek egyet, aki a következőket mondta arra reagálván, hogy számos médium bocsánatot kért azért, mert a „helytelen” megszólítást alkalmazta Hale személyével kapcsolatban:

„Aggódni egy pszichopata sértett érzései miatt, aki három gyermeket és három felnőttet megölt, ahelyett, hogy szembesítenénk magunkat tettének súlyával – ez már az őrület határa! Én nem kérek bocsánatot!”

Fotó: unsplash.com

Oszd meg barátaiddal:

Facebook
Olvass tovább!

További cikkek

Egy nő ne a férfi, hanem maga miatt legyen nő!

Természetes, hogy szeretünk tetszeni a kiszemeltünknek, szeretünk nőiesen, kihívóan, lehengerlően vagy szűziesen öltözködni. Esetleg úgy érezhetjük magunkat, hogy attól vagyunk igazán nők, hogy egy férfi

A sikoltó halott

Aki csak egy könyvet olvasott az ókori Egyiptom történetéről, vagy a tévé készülékén van tudományosnak mondott csatorna, tudja, hogy a múmiák az örök életre készültek.