Az HBO nem finomkodik: érkezik a Harry Potter-sorozat és egy új Trónok harca-széria is

Több új cím bejelentése mellett azt is közölte a cég, hogy elhagyja az HBO márkanevet az HBO Max.

Az Egyesült Államokban május 23-án induló „Max” névre keresztelt platformon egyesül az HBO Max és a Discovery+ tartalma. Szlovákiában és Magyarországon még kérdés, hogy pontosan mikor lesznek aktuálisak az újítások, de a Telex információi szerint 2024-re várható a megjelenés. A WBD azzal érvel az „HBO”-szó elhagyása mellett, hogy sokak azt egy prémium, azaz drágább szolgáltatással kapcsolják össze.

Több új sorozatot és előzeteseket is bemutattak. Hosszú ideje keringtek pletykák a Harry Potter-sorozatról, de most hivatalosan is bejelentették a szériát, ami Rowling regényein alapul majd, és teljesen új szereposztással készül.

Emellett érkezik majd egy új Trónok harca-széria, egy sorozat, ami a Démonok között című horrorfilmek világában játszódik, és Chuck Lorre is dolgozik egy új Agymenők spin-offon, amiről még nem lehet pontos információkat tudni.

Forrás: Warnerbros.com

Oszd meg barátaiddal:

Facebook
Olvass tovább!

További cikkek

Egy nő ne a férfi, hanem maga miatt legyen nő!

Természetes, hogy szeretünk tetszeni a kiszemeltünknek, szeretünk nőiesen, kihívóan, lehengerlően vagy szűziesen öltözködni. Esetleg úgy érezhetjük magunkat, hogy attól vagyunk igazán nők, hogy egy férfi

A sikoltó halott

Aki csak egy könyvet olvasott az ókori Egyiptom történetéről, vagy a tévé készülékén van tudományosnak mondott csatorna, tudja, hogy a múmiák az örök életre készültek.

Riggs, a farkas

Az USA-ban működik egy alapítvány, melynek célja az, hogy olyan állatoknak adjon menedéket, melyeket az emberek különös kedvencekként tartanak. Nem hagyományos háziállatokra (kutyára, macskára) kell