Piquét megcsalta szeretője, így reagált Shakira

Shakira és Gerard Piqué 11 évig voltak együtt, házasságukból két gyermekük született, de Piqué megcsalta az énekesnőt és tavaly júniusban szakítottak. A focista később összejött a 12 évvel fiatalabb harmadik féllel, de nemrég kiderült, hogy megcsalta újdonsült barátnője. A nő jó eséllyel Piqué korábbi edzőjével, Pep Guardiolával lépett félre.

Shakira egy Instagram-sztoriban reagált a kialakult, szappanoperába illő helyzetre és megosztotta egyik dalának szövegét, ami magyarul nagyjából így hangzik:

„Fájdalmas volt látni téged az újjal, de már elfelejtettem, amit együtt megéltünk, és ez bántott téged. Sokkal jobban érzem magam, amit pedig a barátnőd mondott rám, nem dühít fel, csak nevetek rajta.”

Fotó: Reuters

Oszd meg barátaiddal:

Facebook
Olvass tovább!

További cikkek

Egy nő ne a férfi, hanem maga miatt legyen nő!

Természetes, hogy szeretünk tetszeni a kiszemeltünknek, szeretünk nőiesen, kihívóan, lehengerlően vagy szűziesen öltözködni. Esetleg úgy érezhetjük magunkat, hogy attól vagyunk igazán nők, hogy egy férfi

A sikoltó halott

Aki csak egy könyvet olvasott az ókori Egyiptom történetéről, vagy a tévé készülékén van tudományosnak mondott csatorna, tudja, hogy a múmiák az örök életre készültek.

Riggs, a farkas

Az USA-ban működik egy alapítvány, melynek célja az, hogy olyan állatoknak adjon menedéket, melyeket az emberek különös kedvencekként tartanak. Nem hagyományos háziállatokra (kutyára, macskára) kell