Tavaszi szél vizet áraszt, de ennyit?

Figyelmeztetést adott ki a meteorológiai szolgálat, mivel csütörtökön és pénteken nagy mennyiségű csapadékra számítanak.

A sok esővel járó front nyugatról keletre tart majd, a csapadék mennyisége néhol meghaladja a 30 millimétert, de az sem kizárható, hogy egyes helyeken akár hevesebb zivatarok is kialakulhatnak, amiből 50 milliméternyi eső is eshet.

A tűzoltóság felhívja a figyelmet a védekezésre, megelőzésre, mivel az alacsonyabban lévő helyiségekbe vagy garázsokba betörhet az esővíz. Szintén figyelmeztetnek a vízelvezető árkok tisztán tartására, mivel ekkora mennyiségű csapadékot még a jól karbantartott csatornák sem tudnak egyszerre elvezetni. Villámárvizek kialakulása sem kizárt.

Fotó: pixabay.com

Oszd meg barátaiddal:

Facebook
Olvass tovább!

További cikkek

Egy nő ne a férfi, hanem maga miatt legyen nő!

Természetes, hogy szeretünk tetszeni a kiszemeltünknek, szeretünk nőiesen, kihívóan, lehengerlően vagy szűziesen öltözködni. Esetleg úgy érezhetjük magunkat, hogy attól vagyunk igazán nők, hogy egy férfi

A sikoltó halott

Aki csak egy könyvet olvasott az ókori Egyiptom történetéről, vagy a tévé készülékén van tudományosnak mondott csatorna, tudja, hogy a múmiák az örök életre készültek.

Riggs, a farkas

Az USA-ban működik egy alapítvány, melynek célja az, hogy olyan állatoknak adjon menedéket, melyeket az emberek különös kedvencekként tartanak. Nem hagyományos háziállatokra (kutyára, macskára) kell