Kim Kardashian kislánya mindenkit meglepett Katy Perry koncertjén

Kim Kardashian 9 éves kislánya Katy Perry koncertjén aratott nagy sikert tánctudásával, amikor az énekesnő felhívta a színpadra.

Katy Perry a Las Vegasban adott koncertjén szúrta ki Kim Kardashiant és kislányát, North Westet, majd megkérdezte tőle, lenne-e kedve csatlakozni a táncosokhoz, és hogy mi szeretne lenni, ha felnő. Erre a kislány csak ennyit válaszolt: „Minden!”  North ezután a táncos csapattal végigtáncolta a koncertet, később pedig barátai is csatlakoztak, így gyakorlatilag egy egész kis csajbuli kerekedett a színpadon.

A táncolás nem áll távol a kis Kardashian lánytól, ugyanis TikTokját több mint 15 millióan követik és közel félmilliárd lájkot gyűjtött már be táncos videóival.

Fotó: Kim Kardashian | Instagram

Oszd meg barátaiddal:

Facebook
Olvass tovább!

További cikkek

Egy nő ne a férfi, hanem maga miatt legyen nő!

Természetes, hogy szeretünk tetszeni a kiszemeltünknek, szeretünk nőiesen, kihívóan, lehengerlően vagy szűziesen öltözködni. Esetleg úgy érezhetjük magunkat, hogy attól vagyunk igazán nők, hogy egy férfi

A sikoltó halott

Aki csak egy könyvet olvasott az ókori Egyiptom történetéről, vagy a tévé készülékén van tudományosnak mondott csatorna, tudja, hogy a múmiák az örök életre készültek.

Riggs, a farkas

Az USA-ban működik egy alapítvány, melynek célja az, hogy olyan állatoknak adjon menedéket, melyeket az emberek különös kedvencekként tartanak. Nem hagyományos háziállatokra (kutyára, macskára) kell