Gyimesi György távozik az OĽaNO-ból

Régóta nem titok, hogy Gyimesi György más színekben is el tudná képzelni politikai szereplését, mint amelyikben kezdte. Egyelőre pártja frakcióját hagyja ott, később azonban lehet, hogy a Szövetség listáján méretteti meg magát.

Pártja következő tagjának távozását Igor Matovič azzal indokolta, hogy Gyimesi nem ért egyet a Heger- kormányzat politikájával, és eltérő véleménye van az orosz -ukrán háborúról is. Az exkormányfő szerint nem romlott meg a viszony közte és távozó képviselő között, csupán más úton képzelik el a jövőt. Matovič úgy tudja, hogy Gyimesi György nem lesz a Szövetség tagja, bár valószínű, hogy szerepel majd a párt listáján. A közelmúltban  Forró Krisztián találkozott az OĽaNO elnökével, akinek állítása szerint Forró kérte, hogy Gyimesi a Szövetség parlamenti listáján indulhasson a szeptemberi parlamenti választáson.

(kép: Gyimesi György fb – oldala)

Oszd meg barátaiddal:

Facebook
Olvass tovább!

További cikkek

Egy nő ne a férfi, hanem maga miatt legyen nő!

Természetes, hogy szeretünk tetszeni a kiszemeltünknek, szeretünk nőiesen, kihívóan, lehengerlően vagy szűziesen öltözködni. Esetleg úgy érezhetjük magunkat, hogy attól vagyunk igazán nők, hogy egy férfi

A sikoltó halott

Aki csak egy könyvet olvasott az ókori Egyiptom történetéről, vagy a tévé készülékén van tudományosnak mondott csatorna, tudja, hogy a múmiák az örök életre készültek.

Riggs, a farkas

Az USA-ban működik egy alapítvány, melynek célja az, hogy olyan állatoknak adjon menedéket, melyeket az emberek különös kedvencekként tartanak. Nem hagyományos háziállatokra (kutyára, macskára) kell