HashtagKN 2023 – mutasd meg magad, zenélj Komárom belvárosában!

A tavalyi siker után a komáromi Egressy Béni Városi Művelődési Központ idén is megszervezi a HashtagKN-t! 2023. július 7-én és 8-án lesz a Tiszti Pavilon udvara a TIÉD és a BANDÁDÉ!

Kimerészkednétek a próbateremből?

Nincs anyagi fedezet profi hangmesterre, vagy marketinges csapatra?

Szerveznétek koncertet, csak nem tudjátok, hogy miként álljatok hozzá?

Befutott zenekar vagytok, csak Komáromban már rég zenéltetek?

Jól jönne egy kis pénzjutalom, ösztönzésként?

Ha csak egy kérdésre IGEN a válasz, akkor itt a helyetek! Jelentkezz a bandáddal, vagy szólóban – mutassátok meg, mit tudtok! Az Egressy Béni VMK csapata mindent megszervez helyettetek. Zengjétek be a Tiszti Pavilon udvarát a kétnapos fesztiválon: muzsikáljatok, rappeljetek, énekeljetek – színesítsétek a komáromi nyarat!

A komáromi Egressy Béni VMK csapata fellépési lehetőséget biztosít – adjuk a műszaki hátteret, a hírverést és a szervezést. Minden más rajtad múlik! Ha csatlakozol, és a Te bandád lesz a legjobb a zsűri szerint, 1000 eurót nyerhettek, de egy különdíj is gazdára talál, ami Komárom városa jóvoltából 500 eurós hangszervásárlási utalvánnyal jár.

Jelentkezési határidő: 2023. május 15.

Fotó és forrás: A komáromi Egressy Béni Városi Művelődési Központ sajtóközleménye

Oszd meg barátaiddal:

Facebook
Olvass tovább!

További cikkek

Egy nő ne a férfi, hanem maga miatt legyen nő!

Természetes, hogy szeretünk tetszeni a kiszemeltünknek, szeretünk nőiesen, kihívóan, lehengerlően vagy szűziesen öltözködni. Esetleg úgy érezhetjük magunkat, hogy attól vagyunk igazán nők, hogy egy férfi

A sikoltó halott

Aki csak egy könyvet olvasott az ókori Egyiptom történetéről, vagy a tévé készülékén van tudományosnak mondott csatorna, tudja, hogy a múmiák az örök életre készültek.

Riggs, a farkas

Az USA-ban működik egy alapítvány, melynek célja az, hogy olyan állatoknak adjon menedéket, melyeket az emberek különös kedvencekként tartanak. Nem hagyományos háziállatokra (kutyára, macskára) kell