Hetekre kidőlt a Real Madrid játékosa

Többhéten át tartó kényszerpihenő vár a spanyol sztárcsapat osztrák hátvédjére, David Alabára, aki a csapata kedd esti Bajnokok Ligája mérkőzésén sérült meg a Chelsea ellen.

A Real Madrid a párharc visszavágóján ugyancsak 2-0-s fölénnyel tudott győzni Londonban, mellyel egyetlen spanyol csapatként biztosította be az elődöntőbe való bejutást, ám nem biztos, hogy Alaba azokon a találkozókon pályára léphet majd, mivel a combhajlító izma túl lett terhelve.

A sérülés okát maga a galaktikusok négyszeres BL-győztes vezetőedzője, Carlo Ancelotti erősítette meg a mérkőzés után, s a továbbiakban kiemelte, hogy bízik abban, hogy a „gyengélkedés” ellenére a játékosa bevethető lesz az elődöntő összecsapásain is.

A Bayern München korábbi legendája, aki 2021 óta erősíti a „blancókat”, kezdőként lépett pályára Londonban, ám az első félidő lefújása után, a szünetben az öltözőben maradt.

A kilencvenkilencszeres osztrák válogatott labdarúgónak a 2023-as évben ez már a harmadik olyan „időszaka”, amikor kikényszerül hagyni a játékot, hiszen az esztendő kezdetén, különböző izomproblémák következtében januártól február elejéig, később február végétől március befejeztéig volt „kényszerszüneten”.

A Real Marid a döntőbe kerülésért az első mérkőzést május 9-én vagy 10-én vívja a Bajnokok Ligájában, míg május 6-án a csapat az Osasuna ellen lép pályára a hazai Király-kupa-fináléjában. Alaba játéka az utóbbi sorozat döntőjében is kérdéses.

Fotó: flickr.com

Oszd meg barátaiddal:

Facebook
Olvass tovább!

További cikkek

Egy nő ne a férfi, hanem maga miatt legyen nő!

Természetes, hogy szeretünk tetszeni a kiszemeltünknek, szeretünk nőiesen, kihívóan, lehengerlően vagy szűziesen öltözködni. Esetleg úgy érezhetjük magunkat, hogy attól vagyunk igazán nők, hogy egy férfi

A sikoltó halott

Aki csak egy könyvet olvasott az ókori Egyiptom történetéről, vagy a tévé készülékén van tudományosnak mondott csatorna, tudja, hogy a múmiák az örök életre készültek.

Riggs, a farkas

Az USA-ban működik egy alapítvány, melynek célja az, hogy olyan állatoknak adjon menedéket, melyeket az emberek különös kedvencekként tartanak. Nem hagyományos háziállatokra (kutyára, macskára) kell