Látványos gyakorlaton a Magyar Honvédség helikopterei

Új képességekkel bővült a Magyar Honvédség légiflottája: az MH Kiss József 86. Helikopterdandár állománya sikeresen hajtotta végre a Blue Target 2023 elnevezésű gyakorlat keretében az infracsapdadobást a Magyar Honvédség tatárszentgyörgyi gyakorló- és lőtere feletti légtérben, április 19-én – olvasható a Honvedelem.hu beszámolójában.

A gyakorlat végrehajtásáért két darab H145M többfeladatú katonai helikopter felelt: az egyik hat végrehajtási feladat során infracsapdát szórt, a másik – a katonai sajtó közreműködésével – a légtérből dokumentálta a látványos fényjelenséget. A gyakorlatról látványos videó is készült.

Forrás: Honvedelem.hu
Fotó: Airportal

Oszd meg barátaiddal:

Facebook
Olvass tovább!

További cikkek

Egy nő ne a férfi, hanem maga miatt legyen nő!

Természetes, hogy szeretünk tetszeni a kiszemeltünknek, szeretünk nőiesen, kihívóan, lehengerlően vagy szűziesen öltözködni. Esetleg úgy érezhetjük magunkat, hogy attól vagyunk igazán nők, hogy egy férfi

A sikoltó halott

Aki csak egy könyvet olvasott az ókori Egyiptom történetéről, vagy a tévé készülékén van tudományosnak mondott csatorna, tudja, hogy a múmiák az örök életre készültek.

Riggs, a farkas

Az USA-ban működik egy alapítvány, melynek célja az, hogy olyan állatoknak adjon menedéket, melyeket az emberek különös kedvencekként tartanak. Nem hagyományos háziállatokra (kutyára, macskára) kell