Leállították az Andor forgatását

A legújabb Star Wars-sorozat forgatását leállították földcsuszamlással kapcsolatos aggályok miatt. A Worth Matravers közelében található, használaton kívüli Winspit kőbányában készült volna a Disney+ legújabb Star Wars-sorozata.

A sorozat a 2016-os Rogue One című spin-off film előzménye, és a főszereplő Cassian Andort követi. A National Trust szóvivője megerősítette, hogy a forgatás biztonsági okokból elmaradt. A filmes stábok két évvel ezelőtt már használták a helyszínt forgatásra.

A sorozat első évadának magyar feliratos előzetese

Tracey Churcher, a purbecki alapítvány vezetője elmondta, hogy az aggodalmak a „legutóbbi viharos időjárás miatt merültek fel, amely megnövelte a sziklaomlás és a földcsuszamlás kockázatát”. A dorseti partvidék felfedezésében reménykedő látogatóknak azt is tanácsolták, hogy kövessék a jelzéseket, és maradjanak távol a nem biztonságos területektől, amíg a felmérések meg nem történnek.

Forrás: BBC

Oszd meg barátaiddal:

Facebook
Olvass tovább!

További cikkek

Egy nő ne a férfi, hanem maga miatt legyen nő!

Természetes, hogy szeretünk tetszeni a kiszemeltünknek, szeretünk nőiesen, kihívóan, lehengerlően vagy szűziesen öltözködni. Esetleg úgy érezhetjük magunkat, hogy attól vagyunk igazán nők, hogy egy férfi

A sikoltó halott

Aki csak egy könyvet olvasott az ókori Egyiptom történetéről, vagy a tévé készülékén van tudományosnak mondott csatorna, tudja, hogy a múmiák az örök életre készültek.

Riggs, a farkas

Az USA-ban működik egy alapítvány, melynek célja az, hogy olyan állatoknak adjon menedéket, melyeket az emberek különös kedvencekként tartanak. Nem hagyományos háziállatokra (kutyára, macskára) kell