Orbán Viktor nem ért egyet Ukrajna NATO csatlakozásával

A miniszterelnök jelezte, hogy a szövetségben távolról sincs egyetértés az ügyben, ráadásul Ukrajna közeledése a NATO-hoz nem segíti a konfliktus rendezését.

Az orosz elnök szóvivője pénteken hangot is adott véleményének, miszerint a NATO fellépése már a műveletek megkezdése előtt is fenyegette Oroszország biztonságát. Dmitrij Peszkov kijelentette: az Ukrajna bekebelezésére irányuló nyugati szándék igazolja a katonai lépések szükségességét.

Forrás: MTI

Fotó: unsplash.com

Oszd meg barátaiddal:

Facebook
Olvass tovább!

További cikkek

A sikoltó halott

Aki csak egy könyvet olvasott az ókori Egyiptom történetéről, vagy a tévé készülékén van tudományosnak mondott csatorna, tudja, hogy a múmiák az örök életre készültek.

Riggs, a farkas

Az USA-ban működik egy alapítvány, melynek célja az, hogy olyan állatoknak adjon menedéket, melyeket az emberek különös kedvencekként tartanak. Nem hagyományos háziállatokra (kutyára, macskára) kell

Sztárok adnak kedvezményt a rajongóknak

Felajánlásokat is tehetnek a hírességek a virtuális termékeik mellé Egy újításnak köszönhetően hírességek, influenszerek, sportolók hozhatnak létre virtuális és igény szerint kézzel fogható termékeket, rajongói