Az asztma lelki oka

Az asztma szinte népbetegségnek számít. Bár a betegségben szenvedők többsége felnőtt korára meggyógyul, sok ember életét végigkíséri ez a légzési probléma.

Mint minden betegségnek, az asztmának is van egyfajta lelki háttere.

Az asztmatikus roham során az immunrendszer olyan erősen reagál az allergén anyagokra, hogy az súlyos esetben halállal is végződhet. A betegség lelki kivetülése, hogy az ember próbál életet venni magához a levegővétellel, de adni magából a kifújásnál már nem tud olyan könnyen. Az illetőt szinte megfullasztja a düh, ami a torkát szorítja, és mindeközben fél is. Úgy érezheti megfullad egy általa szeretett személytől és szűknek érzi ettől az életterét. A rohamokkal szeretetet, odafigyelést vív ki magának. Önbizalom hiány, magányosság érzés is az asztma velejárója, viszont nehezen él meg mások nélkül (itt leginkább a szülő vagy a házastársra kell gondolni). 

Forrás:  Ryke Geerd Hamer Új medicínája

Oszd meg barátaiddal:

Facebook
Olvass tovább!

További cikkek

A sikoltó halott

Aki csak egy könyvet olvasott az ókori Egyiptom történetéről, vagy a tévé készülékén van tudományosnak mondott csatorna, tudja, hogy a múmiák az örök életre készültek.

Riggs, a farkas

Az USA-ban működik egy alapítvány, melynek célja az, hogy olyan állatoknak adjon menedéket, melyeket az emberek különös kedvencekként tartanak. Nem hagyományos háziállatokra (kutyára, macskára) kell

Sztárok adnak kedvezményt a rajongóknak

Felajánlásokat is tehetnek a hírességek a virtuális termékeik mellé Egy újításnak köszönhetően hírességek, influenszerek, sportolók hozhatnak létre virtuális és igény szerint kézzel fogható termékeket, rajongói