Lehet menni parkolni!

Nagyszerű hírek a Szlovákiában kirándulóknak, túrázóknak: korábban nyitnak a nemzeti parkok!

Eddig június 15. és október 31. között voltak látogathatóak a parkok, természeti szépségek, az új nyitvatartás szerint már június elsejével felkaphatjuk a bakancsot, a túrabotot és a hátizsákot, és bevethetjük magunkat a vadonba, a szurdokokba. Szlovákia kilenc nemzeti parkkal rendelkezik, ezek közül a nyári időszakban a Tátrai Nemzeti Park, illetve a Szlovák Paradicsom a leglátogatottabb.

A Nemzeti Parkok Igazgatósága azonban figyelmeztet, az időjárási körülményeket mindenki tartsa szem előtt, előre érdeklődjön, nincsenek-e váratlan lezárások.

Fotó: pixabay.com

Oszd meg barátaiddal:

Facebook
Olvass tovább!

További cikkek

A sikoltó halott

Aki csak egy könyvet olvasott az ókori Egyiptom történetéről, vagy a tévé készülékén van tudományosnak mondott csatorna, tudja, hogy a múmiák az örök életre készültek.

Riggs, a farkas

Az USA-ban működik egy alapítvány, melynek célja az, hogy olyan állatoknak adjon menedéket, melyeket az emberek különös kedvencekként tartanak. Nem hagyományos háziállatokra (kutyára, macskára) kell

Sztárok adnak kedvezményt a rajongóknak

Felajánlásokat is tehetnek a hírességek a virtuális termékeik mellé Egy újításnak köszönhetően hírességek, influenszerek, sportolók hozhatnak létre virtuális és igény szerint kézzel fogható termékeket, rajongói