Colombo és a háromfejű sárkány

Hogy mi a jó tanár ismérve? Nem a szigorúság. De nem is a túlzott engedékenység. Nem a maximalizmus, de nem is a követelmények hiánya. Nem a barátkozós jellem, ám szintén nem a királyi távolságtartás. Nem. A jó tanár ismérve szerintem az, hogy tudása legjavát igyekszik átadni tanítványainak, hogy bízik bennük, hogy biztatja őket, hogy lelkesít. Ezt viszont csak akkor tudja megtenni, ha maga is szakmája magaslatán áll. Czafrangó Sylvia Magán Művészeti Alapiskolájának tanárai számot tettek tudásuk legjaváról: most az ő alkotásaik kerültek rivaldafénybe, megmutatva ezáltal az érdeklődő gyerekeknek és szüleiknek, milyen magas minőségű tudást tudnak és akarnak átadni.

Papp Levente zongorajátéka után az iskola igazgatónője, Czafrangó Sylvia bemutatta és méltatta a képzőművészet szakos pedagógusokat: Bakai Melinda, Börcs Liliana, Csémy Éva, Kantner Adrián, Kopócs Tibor, Német Zsófia, Petrik Karin, Póczos Adriana, Róth-Karkó Zsanett, Szkukálek Tünde, illetve maga Czafrangó Sylvia különböző technikákkal, elsősorban festményekkel, grafikákkal készültek a kiállításra, de szerepel a tárlaton kisplasztika és tűzzománc is, melyek az iskola Európa-udvari galériájában megtekinthetőek.

Oszd meg barátaiddal:

Facebook
Olvass tovább!

További cikkek

A sikoltó halott

Aki csak egy könyvet olvasott az ókori Egyiptom történetéről, vagy a tévé készülékén van tudományosnak mondott csatorna, tudja, hogy a múmiák az örök életre készültek.

Riggs, a farkas

Az USA-ban működik egy alapítvány, melynek célja az, hogy olyan állatoknak adjon menedéket, melyeket az emberek különös kedvencekként tartanak. Nem hagyományos háziállatokra (kutyára, macskára) kell

Sztárok adnak kedvezményt a rajongóknak

Felajánlásokat is tehetnek a hírességek a virtuális termékeik mellé Egy újításnak köszönhetően hírességek, influenszerek, sportolók hozhatnak létre virtuális és igény szerint kézzel fogható termékeket, rajongói