Az oroszok készülnek az ukrán ellentámadásra, alaposan beássák magukat

A brit védelmi minisztérium csütörtöki napi jelentése szerint lőállásokat alakítottak ki az oroszok a zaporizzsjai atomerőmű épületein, így készülve az ukránok várható támadására. A jelentésben olvasható információk szerint:

-Az orosz haderő homokzsákokkal megerősített lőállásokat hozott létre a Zaporizzsjai Nukleáris Erőmű (ZNPP) épületeinek tetején.
-Az orosz haderő beemelte a ZNPP-t a taktikai védelmi tervezésébe, tartva az ukrán ellentámadástól.
-Ez jelentősen növeli a kockázatát, hogy kár keletkezik a ZNPP rendszereiben, de katasztrofális kár továbbra is kevésbé valószínű.

Fotó: AFP

Oszd meg barátaiddal:

Facebook
Olvass tovább!

További cikkek

A sikoltó halott

Aki csak egy könyvet olvasott az ókori Egyiptom történetéről, vagy a tévé készülékén van tudományosnak mondott csatorna, tudja, hogy a múmiák az örök életre készültek.

Riggs, a farkas

Az USA-ban működik egy alapítvány, melynek célja az, hogy olyan állatoknak adjon menedéket, melyeket az emberek különös kedvencekként tartanak. Nem hagyományos háziállatokra (kutyára, macskára) kell

Sztárok adnak kedvezményt a rajongóknak

Felajánlásokat is tehetnek a hírességek a virtuális termékeik mellé Egy újításnak köszönhetően hírességek, influenszerek, sportolók hozhatnak létre virtuális és igény szerint kézzel fogható termékeket, rajongói