Nagy Norbert második Ausztriában, összetettben vezet a hegyi Eb-n

Nagy Norbert ezüstérmes lett az 5-ös kategóriában a hegyi Európa-bajnokság osztrák állomásán, a magyar autóversenyző az összetett éléről várja a folytatást.

A Nagy Norbi Racing Team tájékoztatása szerint Rechbergben több mint 20 ezer néző volt a pálya mellett és hatalmas mezőny jött össze. „Fantasztikus hangulatban igazi hegyi versenynek lehettünk részesei. Örülök a második helyezésnek, mivel Chris-Andre Mayer személyében egy olyan vetélytársam végzett most az élen, aki gyakorlatilag ott lakik a verseny helyszínén. Nem akartam kizsigerelni teljesen az autót, hiszen ha innen hazamegyünk, másnap indulunk Spanyolországba, és nem ártana ép versenyautóval megérkezni oda” – mondta a csapat szakmai igazgatójaként is tevékenykedő pilóta. Az Eb egy hét múlva folytatódik a spanyolországi Subida al Fitóban.

A versenyzővel a THEGG készített tavaly egy videót, amiben filmes jelenetekre reagál szakmai szemmel.

Oszd meg barátaiddal:

Facebook
Olvass tovább!

További cikkek

A sikoltó halott

Aki csak egy könyvet olvasott az ókori Egyiptom történetéről, vagy a tévé készülékén van tudományosnak mondott csatorna, tudja, hogy a múmiák az örök életre készültek.

Riggs, a farkas

Az USA-ban működik egy alapítvány, melynek célja az, hogy olyan állatoknak adjon menedéket, melyeket az emberek különös kedvencekként tartanak. Nem hagyományos háziállatokra (kutyára, macskára) kell

Sztárok adnak kedvezményt a rajongóknak

Felajánlásokat is tehetnek a hírességek a virtuális termékeik mellé Egy újításnak köszönhetően hírességek, influenszerek, sportolók hozhatnak létre virtuális és igény szerint kézzel fogható termékeket, rajongói