Szijjártó reagált Zelenszkij támadó kijelentésére

Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter Facebookon reagált Volodimir Zelenszkij azon kijelentésére, miszerint Magyarország viselkedése NATO-tagországként nem megfelelő. A posztban ez olvasható:

„Nos:
1. Ezt szerencsére nem ő dönti el.
2. A magyar emberek már eddig is rendkívül magas árat fizettek ezért a háborúért.
3. Számos magyar ember – a kárpátaljai magyar közösség tagjai – halt már meg ebben a háborúban.
4. Ha ez a nyilatkozat azt jelenti, hogy: “Tisztelettel megköszönöm a magyaroknak, hogy beengedtek és elláttak több mint egymillió menekültet Ukrajnából, és tisztelettel megköszönöm, hogy folyamatosan küldik a segélyeket!”, akkor “Szívesen és számíthatnak ránk a jövőben is.””

Forrás: Facebook
Fotó: MTI

Oszd meg barátaiddal:

Facebook
Olvass tovább!

További cikkek

A sikoltó halott

Aki csak egy könyvet olvasott az ókori Egyiptom történetéről, vagy a tévé készülékén van tudományosnak mondott csatorna, tudja, hogy a múmiák az örök életre készültek.

Riggs, a farkas

Az USA-ban működik egy alapítvány, melynek célja az, hogy olyan állatoknak adjon menedéket, melyeket az emberek különös kedvencekként tartanak. Nem hagyományos háziállatokra (kutyára, macskára) kell

Sztárok adnak kedvezményt a rajongóknak

Felajánlásokat is tehetnek a hírességek a virtuális termékeik mellé Egy újításnak köszönhetően hírességek, influenszerek, sportolók hozhatnak létre virtuális és igény szerint kézzel fogható termékeket, rajongói