Dmitrij Medvegyevnél elszakadt a cérna, csapást mérne a NATO-ra

Dmitrij Medvegyev, az orosz biztonsági tanács helyettes vezetője az egyik Telegram-bejegyzésében arról nyilatkozott, hogy nem akkora probléma, hogy letiltották az egyik Twitter-posztját, boldogulni fog nélküle is. Ezután viszont teljesen kiborult:

„A fő feladatunk egészen más: megsemmisítő vereséget mérni minden ellenségünkre – az ukránokra, az Egyesült Államokra, a NATO talpnyalóira, köztük a mocskos Lengyelországra és a többi nyugati sz*rházira. Végre vissza kell szereznünk minden földünket. Meg kell védenünk a népünket örökre” – írta bejegyzésében.

Forrás: Telegram
Fotó: MTI

Oszd meg barátaiddal:

Facebook
Olvass tovább!

További cikkek

A sikoltó halott

Aki csak egy könyvet olvasott az ókori Egyiptom történetéről, vagy a tévé készülékén van tudományosnak mondott csatorna, tudja, hogy a múmiák az örök életre készültek.

Riggs, a farkas

Az USA-ban működik egy alapítvány, melynek célja az, hogy olyan állatoknak adjon menedéket, melyeket az emberek különös kedvencekként tartanak. Nem hagyományos háziállatokra (kutyára, macskára) kell

Sztárok adnak kedvezményt a rajongóknak

Felajánlásokat is tehetnek a hírességek a virtuális termékeik mellé Egy újításnak köszönhetően hírességek, influenszerek, sportolók hozhatnak létre virtuális és igény szerint kézzel fogható termékeket, rajongói