Mától a moziban

A Marvel hősei egy új mesében, egy nő és párjának kislánya, valamint Mavka, az ukrán erdei tündér érkeztek a mai napon a mozik vászanaira. 

Ismét akcióban a különc banda

Itt a Marvel Studios új filmje, A galaxis őrzői 3. rész, James Gunn rendezésében. Milyen meglepő, ismét az univerzum léte a tét. Csak dőljünk hátra, és nézzük a különc bandát! Peter Quillnek és a csapatnak ezúttal is sierülni fog.

Fontos kérdések egy új francia filmben

Rebecca Zlotowski rendezőnő Mások gyerekei című filmjének főhőse, Rachel egyre közelebb kerül új szerelméhez, Alihoz és négyéves kislányához. Miközben kérdések gyötrik. Igazi családdá tudnak válni? Lesz  saját gyermeke Alitól? Válaszok a moziban.

Békére és harmóniára törekszik az ukrán erdei tündér

És itt van Mavka, az ukrán erdei tündér, akinek legfontosabb küldetése az erdő szívének megóvása. Békére, harmóniára törekszik. Egy szép napon találkozik egy zenész fiúval, aki azonnal rabul ejti a szívét. És ahogy az lenni szokott, választania kell a küldetés és a szerelem között. A Mavka, az erdő őrzője című animációs filmet Oleh Malamuzh és  Oleksandra Ruban rendezték.

Forrás: internet

Fotó: internet

Oszd meg barátaiddal:

Facebook
Olvass tovább!

További cikkek

Sztárok adnak kedvezményt a rajongóknak

Felajánlásokat is tehetnek a hírességek a virtuális termékeik mellé Egy újításnak köszönhetően hírességek, influenszerek, sportolók hozhatnak létre virtuális és igény szerint kézzel fogható termékeket, rajongói

Ne késsük le a pillanatot!

Már egy ideje szemezek a Mindfulness módszerével, úgy gondolom hasznos tanács a hétköznapokra, így talán a cikk olvasójának is segítségére lehet ha éppen szorongásra, stresszoldásra