Szlovénia-konferencia

A marxizmus a hidegháború végén kulturális marxizmussá alakult, ami az értékek szempontjából a halál kultúráját jelenti – közölte a Szlovén Demokrata Párt elnöke, korábbi szlovén miniszterelnök pénteken a CPAC (Konzervatív Politikai Akció Konferencia) Magyarország tanácskozáson, Budapesten.

Janez Jansa az Alapjogokért Központ által szervezett Együtt erő vagyunk! című rendezvényen azt monda, a kulturális marxizmust képviselő, magukat a nép hangjának is nevező, de senki által meg nem választott csoportok legfontosabb szerepe az élet kultúrájának összerombolása, mindannak a megsemmisítése, ami valódi közösséget teremt. Hozzátette: ezek a szervezetek szándékosan gyengítik vagy el is pusztítják a képviseleti demokráciát.
    A kulturális marxizmus ijesztően sikeres menetelésével az egyén az egyre szabadabb, nyugodtabb és rendezett környezet helyett a szabadság látszatát kapja. Itt a szabadság az, amit a nem megválasztottak szabadságként állítanak be – fejtette ki a politikus, hangsúlyozva: azt, aki nem hajlandó ennek alávetni magát, és ellentmond, nyilvánosan üldözik, lejáratják, fasisztának bélyegzik.

bkzg \ bhi \ gry

MTI 

(kép: wikipédia)

Oszd meg barátaiddal:

Facebook
Olvass tovább!

További cikkek

Sztárok adnak kedvezményt a rajongóknak

Felajánlásokat is tehetnek a hírességek a virtuális termékeik mellé Egy újításnak köszönhetően hírességek, influenszerek, sportolók hozhatnak létre virtuális és igény szerint kézzel fogható termékeket, rajongói

Ne késsük le a pillanatot!

Már egy ideje szemezek a Mindfulness módszerével, úgy gondolom hasznos tanács a hétköznapokra, így talán a cikk olvasójának is segítségére lehet ha éppen szorongásra, stresszoldásra