Sztárok pajzsmirigybetegséggel

A sztárok, bár néha nem úgy tűnnek, azért mégiscsak hétköznapi emberek, akik bizony hétköznapi problémákkal is küzdhetnek. Ha felvállalnak egy-egy betegséget, az bátorítást adhat a hasonló sorsú embertársaknak és ez a gyógyuláshoz is hozzájárulhat.

Kim Cattrall

A Szex és New York bevállalós Samanthája, Kim Cattrall a 2000-es évek eleje óta küzd bevallottan a betegséggel. A színésznő szigorú diétát követ, amely kontroll alatt tartja testsúlyingadozását és a Hashimoto kór miatt haja is hullik, de próbál tenni ellene, hogy dús haja minél tovább megtartsa ezt az állapotát.

Gena Lee Nolin

Gena a Baywatch című filmsorozatból lehet ismerős a kilencvenes évek sorozatrajongói számára. A színésznőnek furcsa volt, hogy minden terhessége során rettenetesen fáradékony és sokat hízik. Az orvosok félrediagnosztizálták, de szerencsére időben kiderült számára a betegség kiléte, így kezeltette magát szakemberekkel. Gena azóta is ahol csak tud, beszél betegségéről, hiszen a saját esete alapján is fontosnak tartja felhívni az emberek figyelmét, hogy az ártalmatlannak tűnő panaszok mögött is állhat pajzsmirigy probléma, amely hosszútávon akár komoly problémákat is okozhat.

Oprah Winfrey

Az amerikai médiamogulnak igencsak meggyűlt a problémája az évek során a pajzsmirigybetegséggel. A nyilvánosság előtt 2007-ben fedte fel küzdelmét, először túlműködése, majd alulműködése lett. Winfrey egy szabadszájú nő, akinek ami a szívén, az a száján. Szereti feszegetni a határokat és akár tabudöntögető témákról beszélni, így nem csoda, hogy többször is nyíltan beszélt problémájáról a nyilvánosság előtt. Oprah közel 20 kg-t hízott a betegsége következtében, amelyet végül a gyógyszerek stabilizáltak.

Oszd meg barátaiddal:

Facebook
Olvass tovább!

További cikkek

Sztárok adnak kedvezményt a rajongóknak

Felajánlásokat is tehetnek a hírességek a virtuális termékeik mellé Egy újításnak köszönhetően hírességek, influenszerek, sportolók hozhatnak létre virtuális és igény szerint kézzel fogható termékeket, rajongói

Ne késsük le a pillanatot!

Már egy ideje szemezek a Mindfulness módszerével, úgy gondolom hasznos tanács a hétköznapokra, így talán a cikk olvasójának is segítségére lehet ha éppen szorongásra, stresszoldásra