A Most-Híd ennek következményeként kilép a kormányból, de nem ez történt!

A mostani belpolitikai történésekre Berényi József Facebook oldalán reagált, melyet változtatás nélkül teszünk közzé:

▶️2018. február 21-én Nagymácsédon eldördült két lövés, kioltották két fiatal ember életét. Jan Kuciak és menyasszonya Martina Kušnírová azért haltak meg, mert a Smer-Híd-SNS kormány idején valaki úgy gondolta, ezt is megengedheti magának Szlovákiában. 𝘼𝙯 𝙤𝙧𝙨𝙯𝙖́𝙜 𝙟𝙤́𝙚́𝙧𝙯𝙚́𝙨𝙪̋ 𝙧𝙚́𝙨𝙯𝙚 𝙫𝙖́𝙧𝙩𝙖, 𝙝𝙤𝙜𝙮 𝙖 𝙈𝙤𝙨𝙩-𝙃𝙞́𝙙 𝙚𝙣𝙣𝙚𝙠 𝙠𝙤̈𝙫𝙚𝙩𝙠𝙚𝙯𝙢𝙚́𝙣𝙮𝙚𝙠𝙚́𝙣𝙩 𝙠𝙞𝙡𝙚́𝙥 𝙖 𝙠𝙤𝙧𝙢𝙖́𝙣𝙮𝙗𝙤́𝙡, 𝙙𝙚 𝙣𝙚𝙢 𝙚𝙯 𝙩𝙤̈𝙧𝙩𝙚́𝙣𝙩. Robert Ficot Peter Pellegrini váltotta a kormányfői tisztségben, de koalíciós pártelnökként Fico befolyása megmaradt és a Híd is ottmaradt a Smer hűséges szövetségeseként a választási időszak végéig.

𝙈𝙖𝙞 𝙝𝙞́𝙧: 𝙖 𝙃𝙞́𝙙 𝙊𝙧𝙨𝙯𝙖́𝙜𝙤𝙨 𝙏𝙖𝙣𝙖́𝙘𝙨𝙖 𝙚𝙡𝙠𝙚𝙯𝙙𝙩𝙚 𝙖 𝙨𝙯𝙖𝙫𝙖𝙯𝙖́𝙨𝙩 𝙖 𝙎𝙯𝙤̈𝙫𝙚𝙩𝙨𝙚́𝙜𝙗𝙤̋𝙡 𝙫𝙖𝙡𝙤́ 𝙠𝙞𝙡𝙚́𝙥𝙚́𝙨𝙪̈𝙠𝙧𝙤̋𝙡. Az ok mindössze annyi, hogy az MKP Platform a saját kvótájában a Szövetseg választási listájának legutolsó, 150. helyére javasolja Gyimesi Györgyöt. 𝘼 𝙜𝙮𝙞𝙡𝙠𝙤𝙨𝙨𝙖́𝙜 𝙣𝙚𝙢 𝙫𝙤𝙡𝙩 𝙚𝙡𝙚́𝙜 𝙞𝙣𝙙𝙤𝙠 𝙖 𝙠𝙤𝙖𝙡𝙞́𝙘𝙞𝙤́𝙗𝙤́𝙡 𝙫𝙖𝙡𝙤́ 𝙠𝙞𝙡𝙚́𝙥𝙚́𝙨𝙧𝙚, 𝙙𝙚 𝙂𝙮𝙞𝙢𝙚𝙨𝙞 „𝙥𝙤𝙡𝙞𝙩𝙞𝙠𝙖𝙞 𝙨𝙩𝙞́𝙡𝙪𝙨𝙖” 𝙞𝙜𝙚𝙣?!

Ennyit a Most-Híd vezetőinek együttműködési képességeiről és toleranciájáról.”

Fotó és forrás: Berényi József Facebook oldala

Oszd meg barátaiddal:

Facebook
Olvass tovább!

További cikkek

Ne késsük le a pillanatot!

Már egy ideje szemezek a Mindfulness módszerével, úgy gondolom hasznos tanács a hétköznapokra, így talán a cikk olvasójának is segítségére lehet ha éppen szorongásra, stresszoldásra