A TikTok sztárja a Duna Cirkusz – Vízi Cirkusz bohóca

Olasz slágerekkel tarol a TikTokon Richter Dániel, a jelenleg Komáromban turnézó első magyarországi vízi cirkusz, a Duna Cirkusz – Vízi Cirkusz bohóca.

Gondosan ügyel a sminkre

A második rész első számaként, olasz dallamokra pörgeti a tányérokat a műsor nagy nevettetője. „Imádom az olasz slágereket. Nagy vágyam, hogy eljussak Itáliába, és egyek egy hatalmas és mennyei olasz pizzát! Természetesen körülnéznék a tengerparton is. Tudnék ott élni” – árulja el Dániel, aki nemcsak imádja, hanem énekli is az olasz dalokat cirkuszi kocsijában, vagy éppen előtte. Követői nagy örömére szinte naponta megoszt egy új produkciót.

Olasz dallamokra pörgeti a tányérokat

Ha ügyesebben választott volna borítékot az egyik magyarországi kereskedelmi csatorna Zsákbamacska című szórakoztató vetélkedőjében, lehet, hogy már olaszországi utazásáról hazatérve, az élményeiről mesélne.

Imádja Itáliát

 „Örültem, hogy Rózsa Gyuri bácsival, az ikonikus műsorvezetővel játszhattam a Zsákbamacskában. Végül a rossz borítékot választottam. Hirtelen hívott ki, még az egykerekű biciklimre sem pattanhattam fel, pedig előre egyeztettük a stábbal. Most is itt van a kocsimban az egykerekű, de talán már a gumija is leengedett. Bevallom, elektromos rollerre váltottam” – avat be a bohóc.

Szívesen élne egy ideig Olaszországban

És hogy mit látott Komáromban? „Egy szabadnapot kapunk hetente, általában kedden. Olyankor szívesen nézek körül a városokban, amelyekben vendégszerepelünk. Komáromban a Monostori erődhöz rollereztem. Ezúttal nem mentem be, mert már voltam párszor. Nagyon tetszett” – jegyezte meg Richter Dániel, aki e héten háromszor látható a Duna Cirkusz – Vízi Cirkusz „Utazó vízi cirkusz” című előadásában. Május 18-án, csütörtökön és 19-én, pénteken 18 órakor, május 20-án, szombaton 15 órakor indul a hajó, a 18 ezer liter vízzel feltöltött porondon.

Fotó: a szerző és internet          

Oszd meg barátaiddal:

Facebook
Olvass tovább!

További cikkek

Ne késsük le a pillanatot!

Már egy ideje szemezek a Mindfulness módszerével, úgy gondolom hasznos tanács a hétköznapokra, így talán a cikk olvasójának is segítségére lehet ha éppen szorongásra, stresszoldásra