PREMIER: Horváth Tamás és Kowa közös dallal jelentkezett – itt a „Fehér holló”

Egy nem mindennapi páros alakult meg: Horváth Tamás és a Kowalsky meg a Vega zenekar állt össze egy dal erejéig, az összeborulásból pedig máris elkészült, a „Fehér holló” című videóklip. A meglepő együttműködés Horváth Tamás ötlete volt, melyre Kowa azonnal igent mondott, a végeredmény annyira jól sikerült, hogy mindketten kijelentették, nem ez volt az utolsó közös alkotásuk.

„Régóta követem Kowa munkásságát és nagyon tisztelem, ahogyan Kowa kommunikál az emberekkel” – mondta el a közös dal kapcsán Horváth Tamás„A munka során végtelenül alázatos és tisztelettudó, valamint kompromisszumképes is, ha arról van szó. Nagyon jól éreztük magunkat a stúdióban. Beletettük a szívünket a dalba, és ez hallatszik is a végeredményen. Bízom abban, hogy nem az utolsó közös munkánk volt.”

Horváth Tamás nem unatkozik mostanában: áprilisban jelent meg a legutóbbi albumán található „Megszakad” című dal videóklipje, amely rövid idő alatt átlépte az egymilliós megtekintést, és máris itt egy újabb sláger tőle, a „Fehér holló„.

„Ez a dal több szempontból is különleges, mert mindkét produkció kicsit a komfortzónáján kívül mozog” – folytatta Tamás. „Szeretem, hogy Kowáék is mernek új dolgokba belevágni. Egy igazi vidám dal született, ami megfertőzheti az ember fülét és ott marad benne jó sokáig.”

A dalhoz Leho Legacy készített klipet, Kowa ötletei alapján: „Még nem dolgoztunk Lehóval, de nagyon szimpatikus volt első pillanattól kezdve a hozzáállása. Szeretem, ha az alázat és a tisztelet találkozik a kreativitással.”

A „Fehér holló” komoly témát feszeget, a dalszöveg mindkét előadó gondolatvilágát és a világhoz való hozzáállását tükrözi: „Fontos üzenete van a dalnak. Elfogadni magunkat úgy, ahogy vagyunk. Vállalni az érzéseinket, hinni magunkban akkor is, amikor senki más nem hisz bennünk.”

A „Fehér holló” 2023. június 23-án, a Budapest Park színpadán is felcsendül majd, ahol Horváth Tamás a nyár egyetlen Parkos koncertjét adja. 

Forrás: Maszler László 

Oszd meg barátaiddal:

Facebook
Olvass tovább!

További cikkek

Ne késsük le a pillanatot!

Már egy ideje szemezek a Mindfulness módszerével, úgy gondolom hasznos tanács a hétköznapokra, így talán a cikk olvasójának is segítségére lehet ha éppen szorongásra, stresszoldásra