Ízelítő a Remény hetilap 23. számából

A Remény e heti száma, amely június 4-én, Szentháromság vasárnapján jelenik meg, ismét gazdag olvasnivalót kínál.

A címoldalon megtalálható vezércikket a Besztercebányai Egyházmegye magyar nyelvű híveiért felelős püspöki helynöke, Parák József atya írta.

A Faggatózó elnevezésű rovatban az érdeklődők egy újabb beszélgetést olvashatnak, amely ezúttal Méhes Judit bősi kántorral készült.

A honi események közül a lap tudósít mások mellett a Párkány városában lezajlott gregorián szeminárium eseményeiről, továbbá Erdő Péter bíboros, prímás, esztergom-budapesti érsek szepsi Boldog Salkaházi Sára Egyházi Iskolaközpontban tett látogatásáról is.

Az aktuális lapszámban több hazai szerzőtől is olvashatók cikkek. A legújabb Reményben találunk jegyzetet és levelet többek között Meleg Mária, Gábor Bertalan, Dorna Mónika, Kiss Evelin, Sárközi János és Zeman István tollából is.

A hetilapban megtalálhatóak az állandó rovatok, így a legkisebbek számára készülő Libikóka is.

Hitünkben segít elmélyülni a Molnár Tamás atya által írt homília, az újság hátsó oldalain pedig újfent aktuális lelki ajánlók és programok várják az olvasókat.

A szerkesztők áldott napokat kívánnak minden kedves olvasónak!  

Oszd meg barátaiddal:

Facebook
Olvass tovább!

További cikkek

Ne késsük le a pillanatot!

Már egy ideje szemezek a Mindfulness módszerével, úgy gondolom hasznos tanács a hétköznapokra, így talán a cikk olvasójának is segítségére lehet ha éppen szorongásra, stresszoldásra