Vasárnapi piros furgonos baleset

Keressük azokat, akik látták.

A szenci közlekedési rendőrség kéri azokat, akik vasárnap 12:26-kor, a szenci Vasút utcában jártak és látták, amint egy autó egy fának ütközött, hogy jelentkezzenek.

Az első információk szerint a piros Peugeot Boxer vezetője valószínűleg nem a képességeihez igazította a haladási sebességét, a szembejövő úton balra letért az úttestről és néhány méter után egy fának ütközött.

A balesetben megsérült két fiatalember, akiknek az anyósülésen kellett volna ülniük. A sofőrnek magának kellett volna elhagynia a baleset helyszínét.

Ha a baleset idején a közelben tartózkodott, és látta a balesetet, információval rendelkezik a furgon vezetőjéről, vagy a balesetet kamerával rögzítette, kérjük, jöjjön el személyesen a Szenci Kerületi Közlekedési Felügyelőségre, hívja az ingyenesen hívható 158-as számot, vagy küldjön nekünk privát üzenetet a következő Facebookon: Polícia SR –Trnavský kraj.

Zlatica Antalová (Nagyszombati Rendőrkapitányság)

Oszd meg barátaiddal:

Facebook
Olvass tovább!

További cikkek

Ne késsük le a pillanatot!

Már egy ideje szemezek a Mindfulness módszerével, úgy gondolom hasznos tanács a hétköznapokra, így talán a cikk olvasójának is segítségére lehet ha éppen szorongásra, stresszoldásra