A nyár legtrendibb körmei

Beköszöntött a június és ezzel együtt a nyár első hónapja. Bár az idő nem könnyíti meg helyzetünket, lelkünkben készen állunk a nyár pezsgésére. Hoztunk egy rövid összeállítást, amely az idei nyár trendi körmeiből szemezget.

Ha valaki járt mostanában plázákban, a modern öltözködési stílusú üzletekben biztos látta már a ruha-felhozatalt, amely idén nyáron az élénk – már-már neon színekre esküszik. Egyik héten színtanácsadáson jártam és ott számomra kiderült: tavasz-tél típus vagyok. Ez most a kedves olvasónak lehet nem mond el sok mindent, de a lényeg az élénk színek használata, hiszen a karakteremhez, megjelenésemhez ez illik. Kérdeztem is a színtanácsadót, hogy fogok én ilyen színeket találni. Erre ő megnyugtatott, hogy a boltok jelenleg tele vannak harsány, szinte kiabáló ruhadarabokkal. Első tavaszi-nyári ruha vásárlásom alkalmával rájöttem: ez tényleg így van.

Nőként jómagam is szeretem a szép körmöket, színeket, így a köröm-trendeket nézve szintén arra ébredtem, hogy itt is jellemzőek a harsány színek. Ami vitatkozhatnánk arról, hogy trend kérdése-e, hiszen nyáron általában az emberek szeretnek merészebb ruhákat, színeket próbálni, olyanokat, amelyeket télen nem vennének vagy kennének fel körmükre. Érdekes gondolat, hogy miért, hiszen nincs írott vagy íratlan szabály arra vonatkozóan, hogy a körömnek milyen évszakban milyen színűnek kell lenni. Mégis a harsány színeket általában nyáron próbáljuk ki. A mostani összeállításunkban erre láthatunk példát, ahol a klasszikus stílus keveredik az élénk színekkel, de a nyár kék alapszíne, vagy egy egyszerű minta is stílusos kacsókat varázsol.

Gyönyörű, élénk, nyári körmök
Néhol 1-1 színes csík is feldobja a megjelenést
A kék szín örök klasszikus, ha nyári színekről van szó
Ki szeretne élénk nyári, baby boomer körmöket?
Végül nem maradhat ki a sorból a virágos mintázat sem.

Oszd meg barátaiddal:

Facebook
Olvass tovább!

További cikkek

Ne késsük le a pillanatot!

Már egy ideje szemezek a Mindfulness módszerével, úgy gondolom hasznos tanács a hétköznapokra, így talán a cikk olvasójának is segítségére lehet ha éppen szorongásra, stresszoldásra