Ma este is Művészet Komáromban

Ma este fél nyolckor kezdődik Yasmina Reza Művészet című vígjátékának előadása Komáromba, az Egressy Béni Vároi Művelődési központban. Rendezte: Hargitai Iván, producer: Tóth Tibor Jászai Mari-díjas színművész, az előadást jegyző The Art Kulturális Ügynökség vezetője.

Béhr László István (Marc), Melecsky Kristóf (Yvan)

A Művészet egy fergeteges komédia a művészetről, és a művészethez való viszonyunkról! Olyan kérdéseket feszeteg, mint: milyen az ízlése valakinek, ha egy fehér festményt vesz, fehér csíkokkal? És milyen ember, ha ráadásul ez az alkotás egy vagyonba került?

A történet szerint Serge, a francia orvos Balla Barnabás e.h.)  vesz egy modern képet és a barátai – Marc: Béhr László István, Yvan: Melecsky Kristóf – ezt képtelenek tolerálni. Serge a hibás, vagy a barátok, akik azt gondolják csak sznobizmusból vett egy vagyont érő „semmit”?! Vagy a festő, aki ilyen blöfföket készít?

Vagy ez valóban egy remekmű, csak mi érzéketlenek ezt nem tudjuk megérteni? Vagy az is lehet, hogy senki se hibás.

Melecsky Kristóf (Yvan), Balla Barnabás e.h. )

A The Art Kulturális Ügynökség és a Pozsonyi Színművészeti Egyetem közös produkciója a Kultmonor támogatásácval valósult meg, és a bemutató óta hatalmas sikerű, keresett előadás.

Fotó: Milan Drozd

Oszd meg barátaiddal:

Facebook
Olvass tovább!

További cikkek

Ne késsük le a pillanatot!

Már egy ideje szemezek a Mindfulness módszerével, úgy gondolom hasznos tanács a hétköznapokra, így talán a cikk olvasójának is segítségére lehet ha éppen szorongásra, stresszoldásra