Mindent vitt a németországi fogathajtó versenyen Hölle Martin

Erős mezőnyben bizonyított a hétszeres fogathajtó világbajnok.

Magyar diadal született a június 8. és 11. között megrendezett brühli CAI fogathajtó versenyen.

A hétszeres magyar világbajnok, Hölle Martin kettesfogathajtó mindent vitt a június 8-11. között megrendezett bühli versenyen. Hölle Martin 3*-os kettesfogat, valamint Kun Andrea 3*-os egyesfogat kategóriában képviselték Magyarországot.

Hölle Martin Eppie, Juventus és Kings Gambit nevű lovaival toronymagasan nyerte a kettesfogatok kategóriáját. Martin minden versenyszámot megnyerve, majdnem tizenöt hibapont előnnyel végzett az első helyen az egyébként nagyon erős mezőnyben, ahol a holland, a német, az osztrák és a svájci világbajnokságra készülő hajtók is jelen voltak.

A világbajnoki címvédő Hölle Martin legközelebbi versenye Haras du Pin-ben lesz július elején, ahol szeptemberben a Kettesfogathajtó Világbajnokságot is rendezik.

Kun Andrea a 3*-os egyesfogat kategóriában Firminus nevű lovával versenyzett, az összetett versenyben a 24. helyet szerezte meg a népes mezőnyben.

Fotók forrása: Hölle Martin

Oszd meg barátaiddal:

Facebook
Olvass tovább!

További cikkek

Ne késsük le a pillanatot!

Már egy ideje szemezek a Mindfulness módszerével, úgy gondolom hasznos tanács a hétköznapokra, így talán a cikk olvasójának is segítségére lehet ha éppen szorongásra, stresszoldásra