Háromnapos fesztivállal kezdte meg a nyarat a bősi Amade park

Idén immáron tizenharmadik alkalommal rendezték meg a Bősiek Bősért fesztivált, amely Bősön, az Amade parkban került megrendezésre június 8-9-10-én.

Az időjárás nem kedvezett a szervezőknek, sem azoknak, akik kedvenc zenészeiket szerették volna megnézni a színpadon. Voltak, akik ez miatt ki is hagyták a fesztivált. Aki viszont elhatározta, hogy mindenképp kilátogat az eseményre, azt a szörnyen esős időjárás és ennek következményeképp a sáros természet sem tántorította vissza. Bár volt egy hatalmas sátor, ami alatt sokan elfértek, ha ismét jött volna az eső, de a koncertek alatt végig kegyes volt az Ég. Mindenesetre nem ártott, ha volt a táskában egy esernyő vagy esőkabát, illetve egy olyan cipő, amit nem sajnált az ember fia, mivel tisztán senki nem úszta meg egyik napot sem.

Az első nap, június 8-án, csütörtökön a Tankcsapda indította meg a háromnapos fesztivált. Bár másnap sokaknak még munkanap volt, ettől függetlenül rengetegen tomboltak a színpad előtt a rockzenekar számaira.

Pénteken, vagyis június 9-én volt a legszebb idő, és ezen a napon is voltak a legtöbben, hiszen sokan kíváncsiak voltak Korda György és Balázs Klári fellépésére. Nem hiába, hiszen együtt énekelt minden korosztály, üvöltve leginkább a Reptér című dalt, ami a tavalyi évben ismét felkerült a leghallgatottabb számok közé. Rajtuk kívül nagy hangulatot csinált még a Valmar, valamint az est további előadói is.

Szombaton a vihar miatt egyórás csúszással indult az este, de megérte várni, merthogy a Hooligans felrobbantotta a színpadot. A koncert közben zajlott a K-OSZ TV forgatása, ahol Miskovits Marci interjúztatta a fiatalokat.

A szombati napot tovább színesítette T.Danny, KKevin, G.w.M, Lmen Prala, Missh stb. koncertje.

Az eseményen megkérdeztem pár fellépőt, illetve vendéget, milyen érzés nekik ellátogatni hozzánk, Szlovákiába:

KKevin: „Nem először látogatok el hozzátok. Nagyon szeretek Felvidékre járni, mindig családias itt a hangulat, illetve a buli is fergeteges. Nem tudok rosszat mondani. Először furcsa volt kijönni Szlovákiába úgy, hogy itt is magyar közönség fogad, de már megszoktam és olyan, mintha otthon lennék.”

Kevin azt is elárulta, hogy most leginkább az új albumára koncentrál, amin jelenleg dolgozik.

Miskovits Marci: „Most vagyunk először Szlovákiában forgatni. Nagyon jó volt a közönség, élveztük az egészet. A fesztiválozók vidámak és jó fejek voltak, folyamatosan jöttek oda, mindenki szerepelni akart, tehát jó volt a hangulat. Látszik, hogy itt egy összetartó közösség van. Remélem, jövünk legközelebb is.”

Giajjenno (AK26): „Nem is tudom megszámolni, hányszor voltunk Szlovákiában, vagy akár Bősön, hiszen sokszor már itt is megfordultunk. Jó szívvel jövünk ide, mert tudjuk, hogy jó buli van. Amikor átmegyünk a határon, mindig nagy szeretettel fogadnak bennünket. Szeretünk idejárni.”

A Bősiek Bősért After party nyár végén, vagyis augusztus 31-én, szeptember 1-2-án lesz szintén a bősi Amade parkban.

Oszd meg barátaiddal:

Facebook
Olvass tovább!

További cikkek

Ne késsük le a pillanatot!

Már egy ideje szemezek a Mindfulness módszerével, úgy gondolom hasznos tanács a hétköznapokra, így talán a cikk olvasójának is segítségére lehet ha éppen szorongásra, stresszoldásra