Ízelítő a Remény hetilap 26. számából

A Remény e heti száma, amely június 25-én, évközi 12. vasárnap jelenik meg, ismét gazdag olvasnivalót kínál.

A címoldalon, az „Megszabadulni minden hamis félelmünktől…” címmel megjelent vezércikket Gábor Bertalan szepsi esperesplébános írta.

A második oldalon, a legfrissebb világegyházi és anyaországi hírek mellett részletes betekintést nyerhetünk a bodollói Sarlós-Boldogasszony filiális templomban megtartott júniusi fatimai engesztelő imatalálkozó történéseibe.

A Faggatózó elnevezésű rovatban a szerkesztők a Gömörsídről származó Ľubomír Urbančok atyával készült beszélgetésük második, s egyben záró részét adják közre.

A honi események közül a lap tudósít mások mellett a Vágsellye városában megtartott kétnyelvű úrnapi körmenetről, de olvashatnak arról is, hogy a szepsi Boldog Salkaházi Sára Egyházi Iskolaközpont harmadik osztályának tizenegy növendéke milyen ünnepi keretek között járult első szentáldozáshoz.

Sárközi János „Tudós papjaink nyomában” címmel egy új cikksorozatot indított, de a lap berkein belül olvashatók jegyzetek és írások többek között Bodzsár Gyula, Mészáros Péter, Jakubecz Márta, Danczi Mónika, Jeso Eszter és Csáky Károly tollából is.

A hetilapban megtalálhatóak az állandó rovatok, így a havi rendszerességgel jelentkező Napraforgó elnevezésű ifjúsági rovat is.

Hitünkben segít elmélyülni a Sankó Szabolcs atya által írt homília, az újság hátsó oldalain pedig újfent aktuális lelki ajánlók és programok várják az olvasókat.

A szerkesztők áldott napokat kívánnak minden kedves olvasónak!  

Oszd meg barátaiddal:

Facebook
Olvass tovább!

További cikkek

Ne késsük le a pillanatot!

Már egy ideje szemezek a Mindfulness módszerével, úgy gondolom hasznos tanács a hétköznapokra, így talán a cikk olvasójának is segítségére lehet ha éppen szorongásra, stresszoldásra