Visszatér a képernyőre Pumukli, a kobold

Harminc év után a szombaton kezdődő müncheni filmfesztivál gyermekszekcióján tér vissza a sokak által szeretett Pumukli, a vöröshajú kis kobold kalandjait 13 új epizódban lehet majd végigkísérni.

A szombat délelőtt debütáló, Pumukli új kalandjai címet viselő sorozat három évtized után ismét mosolyt csal rajongói arcára. A német nyelvű sorozatban a kis koboldnak ezúttal részben Maximilian Schafroth német színész kölcsönzi a hangját, Éder Mester helyett azonban unokaöccse, Flórián Éder lesz Pumukli bajtársa, aki a kobold barátsága mellett nagybátyja asztalosműhelyét is megörökölte.

Az új epizódok készítésekor a sorozatot forgalmazó német RTL+ nézői év elején szavazhattak, hogy a képernyőre visszatérő Pumuklit Schafroth hangján szeretnék-e hallani megszólalni, avagy az eredeti változathoz hűen, azaz a 2005-ben elhunyt Hans Clarin hangján.

Forrás: MTI

Fotó: wikipedia

Oszd meg barátaiddal:

Facebook
Olvass tovább!

További cikkek

Ne késsük le a pillanatot!

Már egy ideje szemezek a Mindfulness módszerével, úgy gondolom hasznos tanács a hétköznapokra, így talán a cikk olvasójának is segítségére lehet ha éppen szorongásra, stresszoldásra