Ízelítő a Remény hetilap 27. számából…

A Remény e heti száma, amely július 2-án, évközi idő 13. vasárnap jelenik meg, ismét gazdag olvasnivalót kínál.

A címoldalon, a „Legyél te is normális!” címmel megjelent vezércikket a hetilap főszerkesztő-helyettese, Nagy András atya írta.

A második oldalon, a legfrissebb világegyházi és anyaországi hírek mellett részletes betekintést nyerhetünk a radi Szentháromság-templomban lezajlott emlékmiséről, amelyen a helyi hívek Páduai Szent Antalról emlékeztek meg.

A Faggatózó elnevezésű rovatban az érdeklődők egy újabb beszélgetést olvashatnak, amely ezúttal az Ipolybalog községben élő, Negyela (született Zolcer) Rozália nénivel készült, aki kilencvenhét évével a falu legidősebb asszonya, és ötven évig volt templomi előimádkozó.

Az aktuális lapszámban több hazai szerzőtől is olvashatók cikkek. A legújabb Reményben találunk írást, jegyzetet és levelet többek között Monka Zsuzsanna, Bodzsár Gyula, Bali Mária, Priskin Magdolna, Sárközi János és Csáky Károly tollából is.

A hetilapban megtalálhatóak az állandó rovatok, így a legkisebbek számára készülő Libikóka is.

Hitünkben segít elmélyülni a Schranko László atya által írt homília, az újság hátsó oldalain pedig újfent aktuális lelki ajánlók és programok várják az olvasókat.

A szerkesztők jó egészséget kívánnak minden kedves olvasónak!  

Oszd meg barátaiddal:

Facebook
Olvass tovább!

További cikkek

Ne késsük le a pillanatot!

Már egy ideje szemezek a Mindfulness módszerével, úgy gondolom hasznos tanács a hétköznapokra, így talán a cikk olvasójának is segítségére lehet ha éppen szorongásra, stresszoldásra