2024. 09. 07. szombat - Regina, Marianna
Keresés
FRISS

A tizenötödik Gombaszög

Idén 15. alkalommal kerül megrendezésre a Gombaszögi Nyári Tábor. A tábor július 16-án kedden vette kezdetét és egészen július 21-ig, vasárnap délelőttig programokkal várják a jelenlévőket. A tábor nagy része egész hétre érkezett, de szívesen látják azokat is, akik akár csak egy napra csatlakoznának.

A sokszínű programokban mindenki megtalálja magának azt, amit keres, legyen szó kézműveskedésről, kikapcsolódásról, sportról vagy koncertről. A kempingezők kedvét legfeljebb egy dolog szegheti - a táborban idén is csak megjövendölt MEGVÁLTÓ a melegvíz. Az idei táborban a legnagyobb szenzáció a magyar popkultúra egyik legnagyobb alakja, Dzsúdló koncertje lesz. Más zenei műfajok szerelmesei is jól érezhetik magukat, hiszen itt lesz többek közt a Carson Coma, Deák Bill Gyula vagy Bródy János is.

A túrázók idén is megtekinthetik a barlangot, ahol ebben a tikkasztó melegben felüdülés a hűvös levegő. Akik extrém felfrissülésre vágynak, megmártózhatnak a körülbelül 5°-os patakban, amely még a legnagyobb jegesmedvéknek is komoly kihívást jelenthet. A nyári táborba rengeteg helyről érkeztek fiatalok, de idősebbek is, öt-hat éves kortól egészen 70-80 éves korig szórakoznak itt emberek. A képek visszaadják azt, mennyire nyugodt hangulat uralkodik itt, Gombaszögön. Akit tényleg érdekel, milyen élet érzés itt lenni, mindenképp jöjjön el, én nagyon ajánlom! Érdemes lesz!

fotó: a szerző

hirdetes
hirdetes