2024. 09. 06. péntek - Zakariás, Alica
Keresés
FRISS

Hummels Madridban köthet ki?

Már lassan két hónap telt el a nyári átigazolási időszakból, és még mindig nem tudni, hogy hol folytatja pályafutását Matt Hummels, a 2014-ben világbajnok belső védő.

A német hátvéd legutóbb a Bajnokok Ligája döntőjébe is bejutó Borussia Dortmundban futballozott.

Olasz és spanyol sajtóhírek szerint a harmincöt esztendős labdarúgóval az olasz élvonalban szereplő Bologna csapata tárgyal intenzíven, viszont a legfrissebb hírek már a tizenötszörös Bajnokok Ligája-győztes spanyol sztárcsapat, a Real Madrid érdeklődéséről is beszámolnak.

Hummels a nemrégiben véget ért idény legvégén vált szabad igazolhatóvá. A Bologna – minden bizonnyal – az Angliába távozó Riccardo Calafiori helyére szemelte ki a rutinos védőt. Egyes információk szerint a felek már több mindenben is megegyeztek (többek között az anyagiakról is), ám most lehet mégis a spanyol sztárcsapat lesz a befutó.

Az olasz sajtóhírek beszámolnak arról is, hogy Hummels a friss Bundesliga-győztest, a Bayer Leverkusen csapatát is visszautasította, arra hivatkozva, hogy légiósként próbálna szerencsét, mégpedig Olaszországban. Ám ekkor még a Real Madrid nem érdeklődött a világbajnok belső védő iránt.

A Real Madrid jól járna a rutinos hátvéddel, viszont meg kellene küzdenie a helyéért, mivel a Bajnokok Ligája-győztes keretben olyan belső védők futballoznak, mint a brazil Éder Militao, a spanyol Jesús Vallejo, a szintén német Antonio Rudiger, de az ősz folyamán az osztrák sztárjátékos, David Alaba is visszatér lábadozásából a csapathoz.

Fotó: Wikipédia

hirdetes
hirdetes
hirdetes
hirdetes